Szigetelés bontás nélkül!
Szigetelési, felújítási tanácsok vizes, salétromos épületek tulajdonosainak
Épületszigetelés, felújítás, egészséges lakókörnyezet kialakítása egyszerűen!

Szigeteltesse vizes, salétromos épületét bontás nélkül!

Mert a szigetelésnek nem kell, hogy milliókba kerüljön!

Lévay Ferenc , kelet-magyaországi Aquabrill képviselő

Ez Önnel is megtörténhet: Erzsébet és József története:

Erzsébet és József története

 

„Az AQUABRILL falszárítási eljárás véleményem szerint egyedülálló, olyan technológia, mely bontás nélkül szünteti meg a talajnedvesség felszívódását, szárítja ki a nedves falakat. A telepítést végző szakemberek pontos, precíz, lelkiismeretes munkáját dicsérem. Örülök, hogy ezt az eljárást választottam házam falainál jelentkező probléma megszüntetésére. Végezetül: bátran merem ajánlani a hasonló gondokkal küszködőknek!”

 Zádori Olga, Forráskút

 

Épületszigetelés bontás nélkül fél nap alatt
...avagy a szigetelésnek nem kell milliókba kerülnie!

Alternatív gyógymód: rezgéssel a vizesedés ellen

Régebbi épületeknél, sajnos, gyakran előfordul, hogy elszíneződik a vakolat, nedvesek, dohosak, salétromosak lesznek a falak. Ilyen lakásban nem jó élni, mert a nedvesség okozta gombák ártalmasak az egészségre, és számos kellemetlenség forrása.

 

Az igény felmerül: az épületet szigetelni kell!

De hogyan?

Legtöbben próbálkoztak már egyszerű vakolatcserével, amely minden esetben csupán átmeneti megoldást adott, hiszen a falba folyamatosan felszívódó-kipárolgó víz áramlását semmi nem állította meg. Az új vakolat pár éven belül átsalétromosodott, vagy a víz az új vakolat fölé kúszott.

Mi lehet a megoldás?

Sokan nem szeretnének nagy felfordulást, kiköltözést igénylő utólagos szigetelést. A bontásos eljárások veszélyeztethetik az épület statikai állapotát, és sok járulékos költséggel - pl. burkolatok cseréje - járnak.
Weisz György harminc éve foglalkozik vizes épületek szigetelésével és falszárítással.Mindig a legmodernebb technológiák elsajátítására és alkalmazására törekedett. Néhány évvel ezelőtt létrehozott egy fizikusból, biofizikusból, geofizikusból, mikrohullámú mérnökből és radiesztétából álló csapatot. Kétévnyi kísérletező és kutató munka során kifejlesztettek egy új alapokon nyugvó falszárítási technológiát.

A Weisz György által kifejlesztett, az ÉMI által bevizsgált és engedélyezett AQUABRILL falszárítási eljárás során rombolás és bontás nélkül száríthatóak ki a falak. 2-3 óra alatt, és egy kislapátnyi szeméttel elvégezhető a telepítés. Az eljárás során tudatosan beavatkoznak a falszerkezetben zajló folyadékáramlásba és megváltoztatják annak feltételeit. A szerkezet segítségével megakadályozható és megfordítható a nedvesség falban történő áramlása. A Magyarországon egyedülálló technológia elméleti alapja az a fizikai tétel, hogy a világban minden rezgésekből áll. A passzív elektromos falszárító a környezetünkben található rezgéseket veszi fel, majd pozitív rezgéssé átalakítva tovább sugározza azokat, arra kényszerítve a hidrogén-hidroxid, azaz vízrészecskéket, hogy azok visszacsússzanak a kapillárisokba. A készüléket a lakótér középpontja körül függesztik fel, akárcsak egy közönséges csillárt. Hatása közel két hónapon belül jelentkezik, először a dohszag eltűnésejelzi: működik a berendezés. Az eljárás segítségével egy éven belül kiszáradhatnak az épületek.

Az AQUABRILL technológiáról, és egyéb szigetelési eljárásokról minden fontos információt megtalál a Gyakran Feltett Kérdések oldalon.

Főoldal | Felújítási tanácsok | Aquabrill Épület-harmonizálás | Vitális Víz technológia | Kapcsolat