Szigetelési tanácsok
Gyakran feltett kérdések - Tudásbázis

Aquabrill technológia bontás nélkül

Mitől vizesedik a házam?

Az én házamban nem vizesek a falak, csak salétromosodik a vakolat...

Miért nem egyformán vizesednek az épületem falai?

Milyen utólagos szigetelési technológiák közül választhatok?

Mi az AQUABRILL technológia? Ez valamiféle szigetelés?

Mitől környezetvédelmi az Aquabrill falszárítási eljárás?

Hogyan működik az AQUABRILL technológia?

Milyen épületet lehet Falszárítással szigetelni? Vályogra is jó?

Használható az AQUABRILL falszárítás pincékben is?

Hogyan telepítik az AQUABRILL technológiát?

Hogy néznek ki a készülékek?

Milyen határidőket és garanciákat vállalnak az AQUABRILL technológiára?

Milyen engedélyekkel rendelkezik az AQUABRILL technológia?

Az év melyik időszaka legalkalmasabb az AQUABRILL technológia telepítésére?

Mely vizesedési problémákra nem alkalmas az AQUABRILL technológia?

Honnan fogom megtudni, hogy jól működik-e a házamban az AQUABRILL technológia?

Milyen referenciáik vannak?

Miért pont az AQUABRILL technológiát válasszam?

Mi a teendőm, ha meg szeretném rendelni az AQUABRILL technológiát?

 

 

Vissza a Kérdések főoldalára

Miért pont az AQUABRILL technológiát válasszam?

  •  Mert bontás nélküli eljárás. Ön megmenekül a hetekig, akár hónapokig tartó bontási műveletektől, amelyek miatt nemcsak kiköltöznie kell, de az összes burkolatot cserélni, és az újravakolástól sem menekül meg. Az AQUABRILL falszárítási és környezetvédelmi eljárást mindössze 2-4 órányi tiszta, precíz, korrekt munkával letelepítjük. A telepítés során védjük Ön és környezete egészségét. Takarítania sem kell utánunk, hiszen mindössze egy kislapátnyi szeméttel jár a telepítés, és azt is összetakarítjuk magunk után. Egy délelőtt le is zajlódhat az a folyamat, ami elindítja a falak száradását. A szobákból még kipakolnia sem kell! Mindössze néhány falszakaszhoz kell hozzáférnünk, ahol elvégezhetjük a faldiagnosztikai vizsgálatot.
  •  Mert lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos eljárások. Ha az Ön házának majdnem minden falát érinti a probléma, a bontásos eljárások két-háromszoros költséget is jelenthetnek a Falszárításhoz képest. Ha ehhez még hozzávesszük azt a járulékos költséget, amely a bontásos eljárások során keletkezik (burkolatcsere, fűtés újracsövezése, villamos kábelek újrahúzása, stb.), ez a különbség még szembetűnőbb. Az AQUABRILL technológiával Ön mindezektől a járulékos költségektől mentesül! Az egyetlen költség, amely ennél az eljárásnál is jelentkezik, az a károsodott vakolat cseréje. De ezt sem egyszerre kell fizetnie a szigeteléssel, hanem minimum fél-egy év múlva. Tehát nem terheli meg annyira a családi költségvetést!

Ha Önnek mindössze néhány méteres falszakasz problémás az épületében, és nem akarja az egész épületét megvédeni a későbbi felvizesedéstől, valamit nem szeretné az Épület-harmonizálással járó előnyöket, elképzelhető, hogy valamelyik hagyományos eljárás olcsóbb. Ez esetben nem ajánlom Önnek az Aquabrill technológiát, bártan válasszon más módszert!

  • Mert részletfizetéssel is szigeteltethet! Ha Ön megrendelné a falszárítási technológiát, de nem áll rendelkezésére jelenleg a szükséges összeg, lehetőséget biztosítunk Önnek kamatmentes részletfizetésre.
    Az AQUABRILL technológia telepítésekor a megállapodás szerinti költség 60%-a fizetendő.

1. visszaméréskor (3 hónap múlva) 20%-a (vagy 40%-a),
2. visszaméréskor (6 hónap múlva) 20%-a fizetendő.

Ezt egyetlen kőműves sem fogja Önnek biztosítani…

  • Mert 100 %-os pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk, amennyiben a technológiánk nem boldogulna az Ön házának vizesedésével. Erre kb. telepítéseink 1 %-ában kerül sor. Önnek semmi anyagi kockázata nincs, ha az AQUABRILL technológiát választja! Mi pedig minden tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználjuk, hogy megoldjuk az Ön vizesedési problémáit, és Önt elégedett ügyfelünkké tegyük!

 

Ki tudná még rajtunk kívül vállalni a teljes visszavásárlási garanciát? Melyik mester tudná eltávolítani a falból a behúzott szigetelőlemezt, vagy a beinjektált anyagokat, ha mégsem válik be a módszere?

 

  • Mert hatalmas tapasztalattal rendelkezünk. Már több mint 1200 családi ház, templom, közintézmény száradt ki sikeresen az AQUABRILL technológiával. A saját munkánkért vállaljuk a felelősséget és a garanciát. Minden telepítést személyesen végzünk és ellenőrzünk. Nem adjuk át a munkát alvállalkozóknak.
  •  Talán az Ön fejében is megfordult már, hogy szívesen beméretné a lakását, hogy hol futnak vízerek, hogy jó helyen van-e az ágya, egészséges helyen fekszenek-e a szerettei. Számtalan betegség vezethető vissza a geopatikus sugárzónák jelenlétére. Az AQUABRILL technológiának fontos RÉSZE a radiesztéziás vizsgálat, tehát Ön ehhez az előnyhöz külön költség nélkül, INGYEN hozzájuthat!
  •  Mert az AQUABRILL technológia alkalmazásával egy lényegesen egészségesebb rezgésű, földsugárzásoktól mentesített, harmonizált otthona lesz. Korábban többen csupán ezért rendelték meg otthonukba az AQUABRILL technológiát. A jó tapasztalatok, és a fokozódó igények hatására Weisz György feltaláló kifejlesztette az AQUABRILL Harmonizáló készüléket, melyről részletesebb leírást az Épület-harmonizálás menüpontban talál. 
  • Mert az év minden szakaszában – eső, nagy havazás, nagy hideg kivételével – elvégezhető a telepítés. Mivel nem vesz igénybe sok időt ez a feladat, nagyon rugalmasan tudunk dolgozni, alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Ránk nem kell hónapokat várni! A legtöbb esetben a megrendeléstől számított 2 héten belül letelepítjük az AQUABRILL technológiát.

 

Az AQUABRILL falszárítási és környezetvédelmi technológia a LEGJOBB MEGOLDÁS az Ön épületének vizesedési problémáira! Ne is keressen tovább! Kérjen árajánlatot, és rendelje meg ezt az egyedülálló eljárást!

 

 

Ugrás a következő kérdésre

Főoldal | Felújítási tanácsok | Aquabrill Épület-harmonizálás | Vitális Víz technológia | Árajánlat kérés| Kapcsolat