A VITÁLIS VÍZREZONÁTOR MEGVÁSÁRLÁSA

Kétféle Vitális Vízrezonátor létezik:

 

1. Nagy Vitális vízrezonátor, amely akkora kapacitású, hogy egy egész családi házat elláthat Vitális Vízzel. Az ivóvíz előállítása, és a fürdéshez használatos Vitális Víz előállítása is ezzel történik.

Mérete: a piramis alapja: 92 x 92 cm. Elfordítva 78 cm-es ajtónyíláson fér be. Bekötése a ház vízbevetésénél, fagymentes helyen flexibilis csövekkel történik. Égtájak szerint kell beállítani, kb. 1m x 1m-es hely kell neki a lábára állítva, vagy felfüggesztve.

 

Vitális Víz készülék
Vitális Víz készülék

A nagy rezonátor alkalmas arra is, hogy üzleti tevékenységként kereskedelmi mennyiségban állítson elő Vitális Vizet. Szombathelyen a Piramis Kft. telephelyén palackoznak Vitális Vizet, és állítanak elő palackozott Vitális szódát is. Ön üzleti tevékenységre is megvásárolhatja a Vitális Vízrezonátort, ezzel kapcsolatban Weisz Györgyöt kell megkeresnie telefonon vagy személyesen.

Palackozott Vitális Víz cimkéje

A palackozott Vitális Víz cimkéje

 

2. Kis Vitális vízrezonátor, mely akkora kapacitású, hogy az Vitális ivóvizet állítja elő. Formája megegyezik a nagy rezonátoréval, kettős piramis. Mérete: a piramis alapja: 55 x 55 cm, illetve 45 x 45 cm. Bekötése az ivóvíz-forrás, pl. konyha vízcsövére, flexibilis csövekkel történik. Égtájak szerint kell beállítani.

Kis Vitális Víz készülék

 

A Vitális Vízrezonátorok ára:

Nagy Vitális vízrezonátor 500.000,- Ft + Áfa + szállítási költség
Kis Vitális vízrezonátor 250.000,- Ft + Áfa + szállítási költség

 

A Vitális Vízrezonátor megrendeléséhez keresse Weisz Györgyöt, a feltalálót!

Weisz György elérhetősége:

Piramis Kft. Szombathely, Kinizsi Pál u. 14.

94/509-069, 20/988-97-28,

piamiskft@piramiskft.hu