Vitális Víz készülék
Vitális Víz technológia

 

 

 

A víz életet menthet...

A víz gyógyító erejű lehet...

A Piramisok titka

A piramisok titkát több ezer éve kutatják.

 

 

Masaru Emoto

Masaru Emoto az általa fényképezett vízkristállyal

 

 

A "szeretet" kristálya

a "SZERETET" kristálya

A "KÖSZÖNÖM" kristálya

a "KÖSZÖNÖM" kristálya

egy Beethoven szimfónia kristálya

Beethoven Pastrorale szinfóniájának kristálya

Shimanto folyó kristálya

a japán Shimanto folyó kristálya, ott, ahol még tiszta a folyó...

Az antarktisz kristálya

az Antarktisz kristálya. kb. 370.000 éves.

 

El tudja képzelni, hogy Ön magas energiatartalmú, struktúrált vizet fogyasszon, abban fürödjön minden nap? El tudja képzelni, hogy ez milyen fantasztikus hatással lenne az egészségére?

A Vitális Víz technológiával ezt megteheti!

Ezen az oldalon olyan információkat találhat, amelyek hatására megváltozhat az ÉLETE! Olvasson tovább!

Az élet titka a vízben rejlik

Sokszor halljuk, a víz nem más, mint H20 molekula. Ennél jóval több, egy különleges folyadék, melyben a vízmolekulák hidrogén hidakkal egymáshoz kapcsolódva kis szerkezeteket hoznak létre. Igaz, hogy nagyon rövid élettartamúak, igaz, hogy nagyon változékonyak, igaz, hogy kicsik, de szerkezetek. Ezeket a mikroszerkezeteket klasztereknek hívják; nagyon változatos formájúak és nagyságúak lehetnek. Az élő sejtben lévő víz abban különbözik a közönséges víztől, hogy benne bizonyos jellegzetes mikroszerkezetek felhalmozódnak, és egymáshoz igazodnak.

A víz bolygónk egyetlen természetes eredetű folyadéka, egyben olyan közvetítő közeg, amely a szilárd és gáznemű anyagok közt foglal helyet. A víz intenzív kutatása az ezoterikus tanok legmelyebb titkairól lebbenti fel a fátylat. Mivel testünk legnagyobb része vízből áll, nem más mint egy változó, rezgő, folyékony kristály.

 

Masaru Emoto: A víz üzenetei

Masaru Emoto, japán kutató 1994 óta szentelte életét a víz rejtélyeinek kutatására. Világhíres fagyasztott kristályképei rádöbbenthetnek bennünket a víz információ-hordozó és gyógyító szerepére.

Kutatásairól megjelent egy csodálatos könyv, A víz üzenetei címmel, és egy film is, melyben nyomon követhetjük kutatómunkáját, eredményeit, s magyarázatot kaphatunk a víz fontos szerepére az életünkben.

A alábbiakban megtekintheti ezt a filmet 3 részben:

A víz üzenetei, 1. rész (8:58):  

A víz üzenetei, 2. rész (9:02):  

A víz üzenetei, 3. rész (7:42):  

A víz titkai nyomában tett csodálatos utazásunk után felmerülhet bennünk, vajon hogyan hasznosíthatnánk életünkben a víz gyógyító, energetizáló erejét?

 

 

 

 

Az Univerzum energiája

A Vitális Vízrezonátor begyűjti az UNIVERZUM energiáját

 

 

A Vitális víz-fogyasztók tapasztalatai:

- amióta ezt a vizet fogyasztom, jobb a közérzetem

- elmúltak a gyomor- es bélbántalmaim

- a vesekőképződés megszűnt, a görcseim elmúltak

- érzem, hogy jobb a közérzetem, munkabírásom tartósabb lett

- fogyasztásával emelkedett az életenergiám, a csapvizet mar képtelen vagyok meginni

- Amióta szervezetemben kicseréltem a 40-501 szennyes vizet Vitális Vízre, ellenállóbb lettem, amíg környezetem kidől a fertőző bacilusokól, én két köhögéssel, egy tüsszentéssel talpon maradok

- A folyamatos Vitális víz fogyasztás és homeopátiás rezgések bevitele után helyreállt a vérnyomásom és cukorszintem.

 

Vitális Víz kóstolok tapasztalatai:

- Nem tudom pontosan kifejteni miért, de én Vitális vizet tartom jobbnak

- a nyelvemen mintha elolvadna, sokkal jobb

- a számban, a szájpadlásomon, nyelvemen érzem a kellemes bizsergető érzést

- a kóstolása egy eddig ismeretlen érzéssel, bizsergéssel, vagy talán lágy, finom energiával tölt fel.

 

Vitális Vízrezonátort használók tapasztalatai:

- mióta a házunkban működik a Vitális Víz készülék, és csak Vitális Vizet iszunk, illetve abban is fürdünk, nem voltunk betegek, sem mi, sem a gyerekek.

- mikor este fáradtan hazaérünk a munkából, elég egy fürdőt venni a Vitális Vízbenl, és rögtön feltöltődünk energiával. Mintha egy órát aludtunk volna, újra frissek vagyunk.

- A férjem néhány hét után elhagyhatta a vérnyomás-gyógyszerét

- Nagyon elégedettek vagyunk a Vitális Vízzel! A legjobb döntés volt az egészségünkért, hogy megvettük a Vitális Víz készüléket! Ajánljuk mindenkinek, aki tenni szeretne az egészségéért!

Weisz György kutató és fejlesztő munkája eredményeként kifejlesztette a Vitális Víz technológiát, melyet szabadalmaztatott, s amely az Ön birtokába is kerülhet, amennyiben szeretné.

Miből is áll ez a fantasztikus találmány?

Vitális Vízrezonátor

Vitális Víz készülék

Van egy VITÁLIS vízrezonátorunk, mely az élet keletkezésénél is már a csillagközi térben meglévő mikrohullámot gyűjti össze, tehát ez egy természetes rezonátor. A rezonátorban semmilyen kémiai anyaggal nem érintkezik a víz. Úgy működik, mint egy mikrohullámú sütő, csak más mikrohullámú frekvencia adja le az energiát a víznek, és máshogyan. Míg a mikrohullámú sütő által átadott energia felmelegíti a vizet, a Vitális vízrezonátorban az elnyelt mikrohullámú energia tartós kvantumállapotokat gerjeszt és telít a mikroszerkezetekben.
Az élő szervezetre nézve a Vitális Víznek (VV) több kedvező hatása van:
 1. Gyengíti a savasságot, méregtelenít.

 2. Nagyobb a vezetőkepéssége, így növeli a szöveteink vezetőképességét. Jobb az ingerületvezetés. Jobb az agytevékenység.

 3. Szervezetünk energianyerő folyamataiban javul az energia-átalakítás hatásfoka.

 4. Normál víznél jobb a hidratációs képessége. Sejtjeink több vizet képesek megkötni. Minél fiatalabb egy élő sejt, annál nagyobb a víztartalma. Vagyis a VV látszólag fiatalítja a sejtjeinket.
 5. A VV csökkenti a nagyon reakcióképes szabad gyökök sejtkárosító hatását. A szabad gyök roncsoló képessége öregedést és rákos mutációt okozhat a DNS-ben.

 6. Kismértékben vízhajtó. Ez azt jelenti, hogy csökkentheti a magas vérnyomást.

 7. Több szabad Ca++ Mg++ ion található a rezonátoron átfolyt ásványvízben, mint a normál ásványvízben. Valamennyi fémiont csak ionos formában képes szervezetünk fehérjéi hasznosítani.

 8. Laboratóriumi merésekben azt találtuk, hogy az immunrendszerben szerepet játszó egyes enzimek aktivitását jelentősen befolyásolta a VV.

 9. A VV-ben elkészített ételek es italok jobb ízűek és élénkebb színűek. Vagyis a VV gátolja a spontán oxidációs folyamatokat, a barnulást és az ízvesztést.

 10. VV-vel itatott tyúkok napi tojáshozama 30%-al nőtt éves átlagban a kontrollhoz képest.

 11. A VV-ben nagyobb a mikroszerkezeti rendezettség, mint a normál vízben. A gerjesztett vízklaszterek igazodnak egymáshoz, ez növeli a rendet. Egyedül az élő anyag képes az élettelen világban entrópia csökkentésére. Régi gondolkodók is sokat gondolkoztak azon, mi lehet az az erő, ami ezt az alacsony entrópiájú állapotot létrehozza. Nem tudták megfejteni az élet misztériumát (ahogy ma sem) de elneveztek „Vis Vitalis"-nak, „Vitális Erő"-nek. A rezonátorba befolyó víz entrópiája nagyobb, mint a belőle kifolyóé.

 12. Az élő, egészséges sejtekben nagyobb a víz szerkezeti rendezettsége, mint a közönséges vízben. A rákos sejtekben kevesebb a rendezett vízstruktúra, mint az egészségesben. Ezt a tényt használjak fel a Mágneses Rezonancia diagnosztikai készülékek a rákos szövetek kimutatására. Ez a készülék a sejtben lévő víz szerkezeti rendezettséget méri. Ha szerkezetileg rendezettebb vizet iszunk, növeljük az egészséges sejtek esélyét a rákkal szemben.

 13. Némely forrásvíznek a világban nagy híre van es csodás gyógyító erőt tulajdonítanak nekik, holott, ha az ionösszetételüket nézzük, semmi különöset nem tapasztalunk. Többnyire azt állítják, hogy a hegynek, amelynek a gyomrából származik, különleges mágneses tulajdonsága van. A VV-nek semmi köze a Pi-vízhez, az egyenárammal ionizált, vagy a mágnesesen kezelt vizekhez. Az igaz, hogy a Föld mágnesessége számít, mert a rezonátor beállítását az északi irány szabja meg. A gerjesztett mikroszerkezetek ehhez az irányhoz orientálódnak. Valószínűleg az említett „csoda forrásvizek", olyan barlangrendszeren folynak keresztül, melyek hasonló üregrezonátor elven működnek, mint a VV- rezonátor.

 14. A víznek olyan különös mikroszerkezete van, hogy bizonyos elektromágneses hullámokat képes vibrációs energiákká alakítani. (A szilárdtest-fizikai kristályszerkezetek ezt nem tudjak.) A legújabb kvantumfizikai számítások azt mutatják, hogy ezek a vibrációk a mikroszerkezetben „koherens nyomot" hagyhatnak. Az ivóvizünknél nagyon fontos, hogy milyen elektromágneses tereken haladt keresztül mielőtt megisszuk. A VV-ben a. rendezetlen vibrációs „szennyeződések kiszűrődnek", a víz csak a vitális rezgésen rezonál. Ezért a VV-t elektromágnesesen szűrt víznek is nevezhetjük. Ha egy „szennyező" rezgésnek tesszük ki a VV-t, akkor a vitális rezgés legyengül, de a szennyező rezgés megszűntével rövid időn belül visszaáll.

 15. Számítógépeink processzorai már 1 GHz fölötti órajellel üzemelnek. Ez határozza meg, hogy egységnyi idő alatt mekkora információt képesek kezelni. Néhány vizsgálat szerint, memóriánk hordozza a Vitális Víz 1,42 GHz-es órajelét, mert memóriánk struktúrái ezzel a vízzel vannak kibélelve. S ezt az órajelet minden élőlény az égből kapta.

 16. Hogy a VV jó tulajdonságairól meggyőzzük a hitetleneket, a "szex-tesztet" szoktuk javasolni. 40 év fölött az egyébként jó egészségnek örvendők is érzik, hogy bizonyos helyzetekben nem a régiek... 2-3 liter VV elfogyasztása után legtöbben újra feltöltöttnek érzik magukat.

Tekintse meg a következő videót a Vitális vízről (5:17):

További fontos információk:

Szakvélemény a készülékről

10 ok, hogy vizet igyunk

Helyes vízgazdálkodás szervezetünkben

Növény és állatkísérletek Vitális Vízzel

A Piramis titkai

A Vitális víz fagyasztásos kristályképei

Hogyan juthatok a Vitális Víz készülékhez?

Főoldal | Aquabrill falszárítás | Felújítási tanácsok | Aquabrill Épület-harmonizálás | Árajánlat kérés| Kapcsolat