A PIRAMIS TITKAI, SZEREPE AZ AQUABRILL ÉS VITÁLIS VÍZ TECHNOLÓGIÁKBAN

A piramisban zajló különleges energetikai jelenségekről számos legenda kering, és kutatások is bizonyították ezeket.

Hallott Ön arról, hogy a piramisnak konzerváló ereje van? Még ha papírból készítik is el, bármit beletesznek, azt tartósítani fogja.

1959-ben, Karl Drbal csehszlovák rádiómérnök szabadalmat is kapott a találmányáért. Ő jött rá arra, hogy milyen hatása van a Nagy Piramis mintájára elkészített fa vagy kartonpapír piramis modell belsejében lévő energiának.

Kísérletei során egy borotvapengét helyezett el az általa készített piramisban és megdöbbenve tapasztalta, hogy a használat után visszatett penge újbóli elővételkor megint éles volt, mint használat előtt. A penge regenerálódott.

Felfedézését további számos kísérlet követte.

 

1973-ban az USA-ban egy egész kutatócsoport kezdett el foglalkozni a felfedezéssel és ők is igazolták az egyiptomi piramis konzerváló erejét. Tesztelték virágokon, gyümölcsökön, zöldségeken, állatokon, halakon, rovarokon stb. és az eredmény mindig ugyanaz lett: a piramis modellben tartott dolgok nem indultak bomlásnak és minőségük nem sokban tért el a friss állapottól.

 

Joan Ann de Mattia is sok kísérletet végzett el papírból készült egyiptomi-típusú piramis modellel és érdekes eredményeket kapott. Sikerült például egy rózsát hat hónapon keresztül életben tartania, ezalatt színe intenzívebb lett, mint friss korában és illata ugyanolyan erős maradt, mint az első napon. 

 

Érdekesség:

 

Joan de Mattia kisasszony egyszer véletlenül leejtett egy piros piramis modellt a széke alá, és miután már körülbelül egy órája üldögélt felette, úgy érezte magát, mintha erős szexuális inger érte volna. Kipróbálta a barátján, ő is ugyanazt érezte. Barátai is ugyanerről a hatásról számoltak be, mikor kíváncsian kipróbálták.

 

Egy bizonyos Dr. Cameron egy darab sertéshúst tett egy egyiptomi-típusú piramisba, amit irodájának fürdőszobájában helyezett el. 3 nap múlva a sertéshúsnak még mindig jó illata volt ám a hatodik napra mumifikálódott. A húsdarabot további hat hónapig tartották a piramisban és még mindig ehető volt. Egy gerezd görögdinnyével is elvégezték a kísérletet. 3 nap után a görögdinnye sárgabarack nagyságúra zsugorodott, de még mindig édes volt és ugyanolyan ízű volt, mint a friss görögdinnye.

plexi piramis

 

Persze az ember találékony. Egy idő után már iparág is épült a piramis energetikájára és kereskedelmi szinten is elkezdték gyártani a piramisokat különféle méretben, különféle színben, különféle anyagokból. Van olyan kórház, ahol a mai napig piramis alakú (persze speciális) tárolókban konzerválják a szerveket transzplantációig!!

 

meditáció piramisban

 

A piramist meditációhoz is kipróbálták és kísérletek bizonyítják, hogy a piramis alakú sátor belsejében könnyebb meditációs állapotot elérni. Aki nem hiszi próbálja ki!

 

A Piramis energiája a múlt kincse, a jövő forrása.

 

Nem ismeri a természettudomány törvényeit — mert működik, létezik — vagy a természettudomány törvényeivel nem magyarázható, azok felett áll. Idézve Max Toth — Greg Neilson: Gyógyító Piramisok c. könyvébő1: "1968-ban dr. Luis Alvarez Nobel-díjas tudós elhatározta, hogy tudományos módszerrel fejti meg a piramisok titkait.

Egy 1969-ben megjelent cikkben a következőt idézik tőle: „Ez ellentmond a fizika minden eddig ismert törvényének." Úgy látszik, az anyagot több számítógépbe is betáplálták, mindig más eredményt produkálva.

 

A tudós az eredményeket látva azt mondta: vagy a gúla geometriája téves alapvetően, vagy valami titokkal állunk szemben, ami egyelőre megmagyarázhatatlan. Nevezzük, aminek akarjuk: okkultizmusnak, a fáraók titkának, boszorkányságnak vagy varázslatnak, igenis van egy erő, amely fittyet hány a tudomány törvényeinek, ha a piramisról van szó."

A könyv irodalomjegyzéke 5 oldalon sorolja fel neves írók, egyetemi tanárok, professzorok e témában írt alkotásait, írásait.

 

 

Kutatás a Piramisoknál

Weisz György mérési gyakorlaton a Piramisoknál

Weisz György feltaláló, a Piramis Kft. ügyvezetője 1993 óta foglalkozik a víz szerkezetével, a piramisok titkaival, radiesztéziásan tudja mérni rezgésüket, hatásukat érzékeli. Tapasztalatait felhasználta az AQUABRILL Falszárítási és Épület-harmonizálási, valamint a Vitális Víz technológia kifejlesztésénél.

 

A víz fagyasztásos kristályképei